Зошто нашите продукти се најдобри

Извонреден квалитет

Квалитет

Висок квалитет

Стандард

Лесно и едноставно плаќање со било која од вашите картички

Дизајн

Едноставна и брза достава по карго низ цела Македонија

LED Сијалици

Соодветни сијалици за вашите лустери

G80

2W/4W/6W/8W

Lid Glass: Clear/Amber

ST64

(2300-6500K)

2W, 4W, 6W, 8W

C35

(2700-6500K)

2W, 4W

G45

(2700-6500K)

2W, 4W

Нашите Колекции

Располагаме со три вида на колекции: Home Collection, Luxury Collection и Vintage Collection

Home Collection

(Домашна Колекција)
За домашна употреба, секаков вид на лустери и подобар изглед на вашиот дом како и подобрување во осветлувањето

Luxury Collection

Луксузна Колекција
За декорација на вашиот дом, најдоброто од светот на осветлувањето

Vintage Collection

Sith Lord

Стапете во контакт

Секогаш достапни во било кое време ви стоиме на располагање

Посетете го нашиот изложбен салон

Нашиот изложбен салон можете да го посетите на ул.Бошко Буха бр.26 Куманово

Телефон

За подетални информации, ви стоиме на располагање 24//7 на телефонските броеви:

Испрати Порака